Virtus 250

Αναμένεται: Ιανουάριος 2023

4.495 €

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος
ΨΥΞΗΥγρόψυκτο
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ1 / 4
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑEFI
ΕΚΚΙΝΗΣΗΜίζα
ΙΣΧΥΣ25,2ps /8750rpm
ΡΟΠΗ23Nm / 6750 rpm
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ3.2 L / 100 km
(WMTC3)
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ13,5 L
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ1940 x 780 x 1270
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ1390mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ800mm
ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)168kg
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣΔίσκος 240mm +ABS
με 2πίστονη
ακτινική δαγκάνα
J.Juan (Ø25)
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩΔίσκος 220mm + ABS
με 4πίστονη
αντικριστή δαγκάνα
J.Juan (Ø25)
ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Ανεστραμμένο Πιρούνι
38mm – 90mm
ΟΠ. ΑΝΑΡΤΗΣΗΔύο Αμορτισέρ
Αερίου-Λαδιού
με ρύθμιση προφόρτισης
ΕΜΠΡ. ΕΛΑΣΤΙΚΟ110/70-13
ΟΠ. ΕΛΑΣΤΙΚΟ130/70-13

Virtus 250

Μαγνητίζει τα βλέμματα

Εντυπωσιακή Εμφάνιση – LED Φώτα

Ο δυναμικός σχεδιασμός του Virtus αντανακλά πλήρως τη φιλοσοφία κατασκευής του, με επιθετικές γραμμές που συμπληρώνονται από του LED προβολείς, οι οποίοι ακολουθούν την πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική της μπροστινής όψης του scooter, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια φυσική δέσμη.

Ευανάγνωστη LCD 5” Οθόνη

Η LCD οθόνη 5” προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της πίεσης των ελαστικών) με ευανάγνωστες και μεγάλες ενδείξεις.

Αλουμινένιο Τιμόνι Μεταβλητής Διατομής

Το αλουμινένιο τιμόνι του Virtus 250 είναι ξεχωριστό όπως ακριβώς στις μοτοσυκλέτες, μεταβλητής διατομής, που εδράζεται σε καβαλέτα, το οποίο προσφέρει έναν εξαιρετικό μοχλό που συμβάλλει τα μέγιστα στο να διατηρηθεί ο έλεγχος σε χωματόδρομους και κακής ποιότητας άσφαλτο

Άνετη και Αντιολισθητική Σέλα

Η ενιαία σέλα προσφέρει χώρους και άνεση τόσο στον αναβάτη, όσο και στο συνεπιβάτη που τον τοποθετεί σε λίγο ψηλότερη θέση. Διαθέτει αντιολισθητικό κάλυμμα και δύο διαφορετικές υφές. Η σχάρα που ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό – ανεβάζοντας το επίπεδο πρακτικότητας του Virtus – παίζει και το ρόλο των χειρολαβών για τη στήριξη του συνεπιβάτη.

Ρυθμιζόμενη Ζελατίνα

Η ζελατίνα του Virtus 250 ρυθμίζεται πανεύκολα σε τρεις θέσεις, χωρίς την χρήση εργαλείων, προσφέροντας επαρκέστατη κάλυψη στον αναβάτη.

Φρένα J.Juan και ABS

Το πακέτο των φρένων περιλαμβάνει την ακτινική δαγκάνα δύο εμβόλων της J.Juan μπροστά μαζί με ένα δίσκο τύπου “μαργαρίτα” 240mm και φυσικά ABS για απόλυτη ασφάλεια κατά την πέδηση. Πίσω, διαθέτει ένα δίσκο 220mm με δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων.

Αναρτήσεις KYB

Η πίσω ανάρτηση αποτελείται από δύο ξεχωριστά αμορτισέρ με δοχείο εκτόνωσης που καλύπτουν τις απαιτήσεις για κίνηση σε δρόμους με ανωμαλίες, όπως και στο χωμάτινο τερέν, προσφέροντας παράλληλα και την απαραίτητη οδηγική άνεση, ενώ όπως και το πιρούνι προέρχονται από την KYB.

Πρακτική Παροχή Ρεύματος 12V/10Αh

Ακριβώς δίπλα από τα όργανα, υπάρχει η παροχή ρεύματος 12V/10Ah που συμπληρώνει το πακέτο των πρακτικών λύσεων που προσφέρει το Virtus 250.

Θερμαινόμενα Γκριπ

Το Virtus 250 διαθέτει θερμαινόμενα γκριπ τριών σταδίων, προσφέροντας άνεση ακόμη και σε συνθήκες οδήγησης με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Έξυπνο Σύστημα Keyless

Ο κεντρικός διακόπτης είναι τεχνολογίας Keyless, με ηλεκτρικό κλείδωμα/ξεκλείδωμα για την τάπα του ρεζερβουάρ και τη σέλα.

Ντουλαπάκι με Θύρα USB

Στην αριστερή πλευρά της ποδιάς υπάρχει ένα μικρό ντουλαπάκι όπου ο αναβάτης μπορεί να αποθηκεύσει μικροαντικείμενα, έγγραφα ή το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο μπορεί και να φορτίσει μέσω της θύρας USB που διαθέτει.

Ρυθμιζόμενες Μανέτες

To Virtus 250 είναι από τα ελάχιστα scooters της κατηγορίας που διαθέτει ρυθμιζόμενες μανέτες (5 θέσεων)

Αποθηκευτικός Χώρος Κάτω από τη Σέλα

Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος, ενώ μένει και χώρος για μικροαντικείμενα

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου. Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.